Kuvat ja videot

Videogalleria

MiL-Kärry savotalla (5m34s / 149 MB)

Video esittelee kärryn toimintaa talvella käytännön metsätöissä. Kärryllä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi ja metsääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti tuulenkaadot, siemenpuut, ylispuut, konkelot sekä polttopuu- ja hankintahakkuut.

Katso video

Teloilla Saimaalla (2m52s / 80 MB)

Video esittelee kärryn toimintaa telamönkijän perässä talvella 80 cm lumihangessa. Näet myös kärryn käyttöä vinssaamisen apuna. Telamönkijöitä varten kärryyn on saatavana jatkopala aisaan. Kärryllä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi ja metsääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti järeät tukit jäiden yli sahattaviksi.

Katso video

MiL-Kärry ja MiL-Renki testissä (5m36s / 155 MB)

Videolla näet kärryt kytkettynä kuljetusta varten, sekä ajoa tyhjänä sekä kuormattuna tasaisella ja maastossa. Kärryillä voit ajaa puita ympäri vuoden. Kärryillä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti tuulenkaadot, siemenpuut, ylispuut, konkelot sekä polttopuu- ja hankintahakkuut.

Katso video

Roiskeita tehokaksikosta (HD / 1m20s / 58 MB)

Videolla ajetaan sohjossa tyhjänä ja kaksi läpimärkää pylvästä kuormana. Näet kärryt kytkettynä kuljetusta varten, sekä ajoa tyhjänä sekä kuormattuna tasaisella ja haastavassa maastossa. Kärryillä voit ajaa puita ympäri vuoden. Kärryillä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti tuulenkaadot, siemenpuut, ylispuut, konkelot sekä polttopuu- ja hankintahakkuut.

Katso video

MiL-Renki vinssauksessa, konkeloiden kaadossa ja sahauksessa (HD / 2m56s / 127 MB)

MiL-Renki yksinkin on yllättävän monikäyttöinen työkalu. Näet kärryn käyttöä erilaisissa tehtävissä helpottamassa puiden käsittelyä.

Katso video

Konkeloiden kaadossa (HD / 3m35s / 155 MB)

Onko sahasi jäänyt kiinni konkeloon? Konkeloiden kaato on yksi vaarallisimmista töistä. MiL-Kärry ja MiL-Renki ovat molemmat tekemässä konkeloiden kaadosta aiempaa turvallisempaa ja helpompaa.

Katso video

Kuormaus ja kuorman purku (HD / 9m32s / 422 MB)

Opetusvideo siitä kuinka MiL-Kärry ja Renki kuormataan ja kuinka kuorma perillä puretaan kärryistä.

Katso video